Als jij net start met het werken als webcam model, dan kan je wel wat tips gebruiken. Hieronder hebben wij een overzicht geplaatst met de meest belangrijke tips waar je rekening mee kunt houden als je gaat werken als webcam model.

  • Zorg dat je eerst voor jezelf goed op een rijtje zet waar jouw grenzen liggen. Houd je ook aan je grenzen als je aan het werk gaat en laat je niet verleiden door dingen te doen waar jij je niet prettig bij voelt.
  • Bepaal voor jezelf wat voor type rol je aanneemt en zorg dat je je gedraagt naar de rol die je hebt aangenomen. Zorg dat het een rol is die van nature bij je past. Ben jij van nature zeer dominant dan is een rol als bijvoorbeeld online Meesteres je op het lijf geschreven.
  • Zorg dat je een rustige kamer hebt om in te werken en waar je weinig wordt afgeleid.
  • Zorg dat je voor jezelf een berekening hebt gemaakt wat je minimaal wilt verdienen, en dat je daarbij ook iets opzij zet voor de belastingdienst. Laat je goed adviseren door een boekhouder of belastingadviseur.
  • Draag kleding waarin jij je prettig voelt en zorg regelmatig voor wat afwisseling en variatie. Vaak vinden mannen een mooi topje met sexy decollet√© al zeer spannend om naar te kijken en hoef je niet direct een hele nieuwe garderobe aan te schaffen met speciale kleding. Ga jij met je onderkant toch niet in beeld dan maakt het niet uit wat voor broek je aan hebt, er zijn zelfs webcammodellen die werken met hun joggingbroek aan!